48 48 39 28

Etiketter

Printer og Etiket Teknik tilbyder alle typer af etiketter og labels til farvebånd (transfer etiketter/labels) og varmefølsomme etiketter/labels (termo).
 

Få råd og vejledning

Vi giver råd og vejledning om, hvilken type etiket, der er bedst og billigst til den printer og den opgave, din virksomhed har. Vi leverer den optimale løsning, der dækker din virksomheds etiketteringsbehov.
 
Både transfer etiketter/labels og varmefølsomme etiketter/labels kan vi levere UV lakerede. Vi har etiketter/labels, der kan tåle kulde, frost, varme og fugt, og vi har etiketter/labels, der er vejrbestandige herunder syntetiske etiketter/labels.
 

Alle typer og kort levering

Vi kan levere alle typer etiketter og labels, f.eks. private labels, detailhandlens etiketter, egne mærker/etiketter, individuelle etiketter/labels, fortrykte etiketter/labels, hængemærker, prismærker/etiketter, sløjfeetiketter, CE- mærker/etiketter/labels, billetter og kartonetiketter/labels. Og selvfølgelig alle mulige forskellige former, herunder runde, ovale og firkantede, på ruller eller fanfoldede ark.
 
Skal du have hjælp til stregkode på etiketten/labelen, eller skal du have hjælp til at få dit logo på etiketten/labelen, eller måske hjælp til at få etiketten/labelen ud med holdbarheds/dags dato og tid, hjælper vi dig i gang med den brugervenlige software, der leveres med printerne, så du kan klare det selv næste gang. Har du behov for, at vi kommer ud til dig og hjælper dig, gør vi også det.
 
Vi leverer inden for få dage.
Printer og Etiket Teknik V/ Poul Pontoppidan
Sølundsvej 3
2100 København Ø
CVR: 32436560
Telefon: +45 48 48 39 28
E-mail: pet@email.dk
Printer og Etiket Teknik | Sølundsvej 3 | 2100 København Ø. | Tlf.: +45 48483928 | E-mail: pet@email.dk | CVR: 32436560